Select Page
Facebook
Instagram

DIMENZIA

Moderna udobnost u centru Zagreba

Pri uređivanju manjeg stana za najam u zagrebačkoj Ilici vodili smo se idejom otvorenog, svijetlog i zanimljivog prostora koji će posjetiteljima osigurati ugodan boravak. 

Pastelna dnevna soba opremljena je udobnom sofom, dok je kuhinja je smještena u maloj niši, čime se maksimalno iskoristila dostupna kvadratura. Dodatni radni prostor osigurali smo dodavanjem kuhinjskog otoka, koji je ujedno i omiljeno mjesto za druženje.

Glavni zahtjev klijenta u kupaonici bila je funkcionalnost, koju smo ostvarili svim potrebnim elementima, kao i dodatnim prostorom za odlaganje. Za ovu prostoriju odabrali smo bezvremensku i efektnu kombinaciju crne i bijele boje s detaljima u drvu.

Najveći izazov u uređenju ovog modernog mjesta za odmor svakako je bila spavaća soba od samo 7,5 m2. Tamnijom bojom na dva zida te tapetom uočljivog uzorka iznad uzglavlja kreveta dobili smo na dubini prostorije, a udoban krevet za dvoje i ormar za odlaganje učinili su ovaj prostor jednako funkcionalnim i ugodnim. 

Za kraj, vratimo se na početak. Predsoblje je dobro osvjetljeno i dobro organizirano, što je izuzetno važno za ulazne prostore. Prvi dojam je najvažniji, složit ćete se!

Vrijeme je da svoj prostor zaista učinite svojim i zakoračite u novu DIMENZIU!